Over JTD Projects

Ons verhaal

 

Van totale projectinrichting of het plaatsen van complete systeemwanden tot het verzorgen van maatmeubilair, bij JTD Projects ben je aan het goede adres. Met ruim 25 jaar ervaring in de interieurbouw hebben we een mooi portfolio als het gaat om een diverse groep opdrachtgevers. Die opdrachtgevers bedienen we met een ervaren team projectleiders, werkvoorbereiders, interieurarchitecten, monteurs en meubelmakers. Allemaal even professioneel, betrouwbaar en flexibel. Allemaal mét de juiste vakkennis en zónder 9-tot-5-mentaliteit. Dat vinden wij belangrijk, voor onze klant!

 

Gebundelde krachten

In de veranderende markt – van losse onderdelen naar een totale projectbegeleiding – kozen wij, Kees van Gameren en Pieter Nab, voor het ruime sop. We startten in 2015 JTD Projects op, om met gebundelde krachten de klant dát te bieden waar hij op zit te wachten: een complete inrichting zonder dat je daar als klant omkijken naar hebt. Korte lijnen, snelheid en een goede communicatie liggen aan de basis van de dienstverlening. Dat vinden wij vanzelfsprekend; net als het nakomen van de gemaakte afspraken.

 

Veiligheid op 1

Veiligheid en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom in het bezit van alle benodigde papieren, zoals bijvoorbeeld het VCA**-certificaat. Onze mensen bezitten allemaal het VCA-volcertificaat en de benodigde BHV-papieren.